Klubnyheder

Livet er ikke en sport for tilskuere - invitation fra Birkerød Gymnasium og BG Eliteidræt for medlemmer og forældre i BHK

28.02.2022 / 28.02.2022

Du indbydes til foredrag med Mogens Kjæmpe Jensen - eventyrer, professionel bjergbestiger, astmatiker, tidligere landsholdstriatlet og skolelærer - om hvordan vi skal omfavne processen og ikke kun have fokus på målet.


Onsdag d. 16. marts kl. 19.00-21.00

Tilmelding er ikke nødvendig og arrangementet er gratis for alleMogens Kjæmpe Jensen havde i 2004 sat sig som mål at bestige Mount Everest. Mogens valgte at cykle hele vejen fra Viborg til Mount Everest base camp -  En smuttur på 11.500 km som han tilbagelagde på 100 dage. Derefter forsøgte han at bestige Everest for at sende et budskab om, at selv en astmatiker kan komme i audiens på verdens absolutte top. 350 meter fra toppen måtte han vende om pga. forfrysninger. Efter endnu ét forsøg lykkedes det på 3. forsøg - 22. Maj 2007 stod han på toppen af verdens højeste bjerg. 


Mogens beretter om sine oplevelser og erfaringer med indlevelse og begejstring. Mogens besidder undren og en nysgerrighed efter at lære så meget som muligt om sig selv, hvor man klæder sig helt nøgen og går efter det ultimative mål. Mød et menneske som gør tingene fuldt og helt, og går efter toppen i enhver henseende - men som i den grad omfavner processen og livet i alt sin enkelthed. 


Velkommen til