BHK U13 Piger

Rudersdalcup 2019 og hjælp dertil

21. august 2019, 17.12

Hejsa alle sammen

Her kommer lige en lille opfølgning på forespørgslen om hjælp til Rudersdalcup. På linket her, kan I finde vagtplanen under "Vagtplan for frivillige", herefter kan I vælge den eller de dage I vil hjælpe til og se vagtplanen, som den ser ud indtil videre med frie vagter og så videre. Der findes også en lille opgavebeskrivelse af de forskellige mulige opgaver, så man kan få en fornemmelse af hvad det indebærer, hvis man f.eks. ikke har siddet ved dommerbordet før.

https://www.procup.se/cup/32647.htm

Tilmelding til vagterne foregår ved at skrive en mail til Janne, som er en af de mange planlæggere og derudover formand for Birkerød Håndboldklub. Hendes mail er:  [email protected] :)

I forhold til opgaver som dommerbord, boder og svømmehalsvagter, så frygt ej, hvis I ikke har prøvet det før, så er traditionen, at personen forinden lige giver en hjælpende hånd, med at komme igang og i det tilfælde at der ikke er nogen før jer, så ligger der, som jeg husker det, en seddel, som forklarer det hele til mindste detalje. Og føler man sig alligevel lidt utryk ved 2. minutters (egentlig ikke noget at være bange for ;), men det er helt fair), så kan man let tilføje i sin mail til Janne at man helst vil sidde dommerbord i haller, hvor der spilles u11 og u13 kampe :)

Husk også at i kan forespørge at blive placeret i nærheden af jeres piger, så i kan se deres kampe mens i måske står i kiosken.

Jeg har vedhæftet vagtplanerne, som de så ud for et kort stykke tid siden, men jeg vil foreslå, at i tjekker dem på hjemmesiden, da de sagtens kan være blevet opdateret siden.

Mange hilsner og vi glæder os til at se jer,

Trænerteamet :)

Vagtplan søndag.pdf

Vagtplan lørdag.pdf

Vagtplan fredag.pdf